Usein kysytyt kysymykset Lainahaku.fi palvelustamme

Usein kysytyistä kysymyksistä saat apua autoluotton hakemiseen. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ennen asiakspalveluun yhteydenottoa. Todennäköisesti löydät vastauksen nopeammin lukemalla tämän sivun läpi.

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.

Voiko eläkeläinen saada autoluotton?

Täytä työnantajakenttään eläkeläinen ja kerro, milloin eläkkeesi on alkanut. Luotonantajasta riippuen lainaa voi myös eläkeläisenä saada.

Paljonkon työtön voi saada lainaa?

Osa luotonantajista tarjoaa lainaa myös työttömille. Luotonantajat arvioivat kuitenkin lainan takaisinmaksukyvyn ja tekevät lopullisen lainapäätöksen sen perusteella.

Lainapäätökset

Miksi alustavasti hyväksytty lainahakemukseni hylättiin?

Lopullisen lainapäätöksen tekee luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa saamaasi lainapäätökseen. Hylätystä lainapäätöksestä voit tiedustella suoraan luotonantajalta.

Voinko saada lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Luottotiedottomuus ei ole este lainan hakemiselle. Yleensä luotonantajat eivät sinulle lainaa tarjoa, mutta poikkeuksiakin on. Minkä ikäinen voi saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Kaikki täysi-ikäiset voivat hakea lainaa. Useilla luotonantajilla on kuitenkin omat ikärajansa, joten välttämättä kaikki eivät sinulle lainatarjousta tule tekemään.